Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Donkere korte broeken zijn echt onmisbaar in jouw zomergarderobe! In onze collectie halen we inspiratie uit American sportswear – een comfortabele pasvorm die netjes oogt. Bij Blue Industry weten we dat kleren de man maken, maar dat comfort altijd voorop moet staan. Onze korte broeken zijn het resultaat van verfijnd ontwerp met oog voor detail.

Kies voor donkere korte broeken die lang mooi blijven

De donkere korte broeken uit onze collectie hebben een fijne pasvorm en zijn afgewerkt met mooie details. De broeken zijn voorzien van handige, diepe zakken zodat je jouw telefoon, portemonnee en sleutels gewoon meeneemt zonder zorgen. Onze donkere korte broeken zijn gemaakt van kwalitatief katoen zodat je hier lang van geniet – ook na eindeloos veel wasbeurten. Naast de donkere korte broeken hebben we ook nog grijze korte broeken, die bijvoorbeeld goed te combineren zijn met een groen T-shirt.

Kies het perfecte model uit in onze ruime collectie

Onze ruime collectie met korte broeken heeft voor ieder wat wils, van donkere kleuren met een business randje tot losse modellen in vrolijke kleuren. Weet je al welke korte broek je wilt aanschaffen? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling! De betaling kan met iDEAL, PayPal of de creditcard. Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in.